Shweta TripathiShweta Tripathi - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024

Ο Επιβάτης (2018)

Ο Λίαμ Νίσον στα 65 του συνεχίζει να κάνει ταινίες δράσης. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν χρειάζονται οι ταινίες δράσης, ηθοποιούς τέτοιας ηλικίας. Και μη μου πείτε ότι δεν σας φαίνεται παράξενο που ένας άντρας τέτοιας ηλικίας καταφέρνει να εξουδετερώσει τους πάντες... Η ταινία είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου γυρισμένη μέσα στα βαγόνια ενός τρένου, το σενάριο δεν μπορώ να πω πως είναι...

Κριτική από SeriousSeries στις 15/10/2020

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Αρκετά καλή ταινία. Δεν την είχα δει, γιατί είχα επηρεαστεί από τις αρνητικές κριτικές. Διάβασα εδώ όμως τα σχόλια των αναγνωστών κι αποφάσισα να τη δω. Τελικά το κοινό έχει δίκιο κι όχι οι κριτικοί (αν και υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν συμπαθητικές κριτικές). Συνοψίζω: Βλέπεται όντως αυτόνομα κι έχει αινιγματικό-σκοτεινό τέλος (η απόλυτη ανατροπή).

Κριτική από ΚΡΙΤΙΚΗ στις 26/10/2018