David VelascoDavid Velasco - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Μία Υπόσχεση (2013)

Υπόσχεται πάθος αλλά αποτραβιέται σαν συνεσταλμενη κοπελίτσα. Υπόσχεται μυστήριο και μετά ξεδιπλώνεται με χασμουρητό. Η φαση της παρατημένης φτωχουλας ...υποτονική και αβέβαιη και η ίδια αν τον ήθελε πραγματικά. Γενικά οι ηθοποιοί θυμιζουν δημοσίους υπαλλήλους που κάνουν το ωράριο τους. Δε μού άρεσε.

Κριτική από Βούλα Μιχαλέα στις 24/08/2020

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023

Η Γυναίκα του Πέμπτου (2011)

Περί τίνος πρόκειται τελικά; Λοιπόν, εξαρτάται αν πιστεύετε ότι έχει πραγματικά σημασία. Η ταινία λειτουργεί καλά ως ένα σκοτεινό και μυστηριώδες ευρωπαϊκό θρίλερ για τις δύο πρώτες πράξεις, αλλά καταρρέει σε μια σειρά από άλυτα αδιέξοδα στην τρίτη και τελευταία πράξη. Ο Ίθαν Χοκ είναι εξαιρετικός ως ο άθλιος, μπερδεμένος μυθιστοριογράφος Τομ Ρικς, και η Κρίστιν Τόμας τον στοιχειώνει...

Κριτική από Ελεάνα στις 12/05/2022