Stefan BartikStefan Bartik - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024

Η Κατάσταση των Πραγμάτων (2009)

Καλό θρίλερ με εξαιρετικές ερμηνείες από πολύ μεγάλα ονόματα. Ο Ράσελ Κρόου είναι καταπληκτικός ως ο αδίστακτος δημοσιογράφος και η Έλεν Μίρεν είναι υπέροχα σκληρή ως συντάκτρια του. Το πρόβλημα με το cast είναι στον Μπεν Άφλεκ. Παίζει πολύ καλά, αλλά είναι πολύ νεαρός για να γίνει πιστευτό οτι ήταν ο συγκάτοικος του Κρόου στο κολέγιο ή ο σύζυγος της Ρόμπιν Ράιτ Πεν. Δεν είναι...

Κριτική από Καλότυχος στις 24/11/2020

Jarhead 3: Η Πολιορκία (2016)

Κάθε sequel του Jarhead και χειρότερο. Αμερικανοί στρατιώτες στη Μέση Ανατολή ενάντια σε φανατικούς τζιχαντιστές. Τόσο πρωτότυπο. Σα να βλέπεις shoot-em up στον υπολογιστή, χωρίς να παίζεις εσύ. Ανύπαρκτο σενάριο, αδιάφοροι (και ίσως κακοί) πρωταγωνιστές, καμία σκηνοθεσία σε μια λαίλαπα πυροβολισμών και σκοτωμών χωρίς νόημα.

Κριτική από ΠαΠι στις 04/07/2018