Πίτερ ΝτίνκλατζΠίτερ Ντίνκλατζ - Ταινίες - Σελίδα 2

Κριτική ταινιών

Ειδική Ομάδα Sweeney (2012)

Ο Jack Regan είναι ένας όχι πολύ πειθαρμημένος αστυνομικός της παλιά σχολής, του οποίου οι μέθοδοι συνήθως είναι αποτελεσματικοί, αλλά ενοχλούν τον πράκτορα των εσωτερικών υποθέσεων Ivan Lewis, ο οποίος θα ήταν ακόμη πιο ενοχλημένος αν γνώριζε ότι ο Regan διατηρούσε σχέση μη με τη νεαρή σύζυγό του, την αστυνόμο Nancy. Όταν ο Regan κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο κεντρικό Λονδίνο,...

Κριτική από Jon07 στις 16/02/2024

Η Ζωή Είναι Ωραία (1997)

Υπέροχη ταινία. Η καλύτερη της τελευταίας 25ετίας! Από σύλληψη, παίξιμο, σενάριο, ένα θαύμα! Σε κάνει και γελάς, αλλά συγχρόνως σε συγκινεί τόσο γλυκά... Τέτοιες ταινίες σπανίζουν! Η δε μουσική του ανεπανάληπτη. Η συνεργασία Πιοβάνι - Μπενίνι έκανε το θαύμα της! Θα την έχω δει πάνω από δέκα φορές!

Κριτική από Βασίλης Αναστασιάδης στις 06/09/2022

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Αρκετά καλή ταινία. Δεν την είχα δει, γιατί είχα επηρεαστεί από τις αρνητικές κριτικές. Διάβασα εδώ όμως τα σχόλια των αναγνωστών κι αποφάσισα να τη δω. Τελικά το κοινό έχει δίκιο κι όχι οι κριτικοί (αν και υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν συμπαθητικές κριτικές). Συνοψίζω: Βλέπεται όντως αυτόνομα κι έχει αινιγματικό-σκοτεινό τέλος (η απόλυτη ανατροπή).

Κριτική από ΚΡΙΤΙΚΗ στις 26/10/2018