Lucy FaustLucy Faust - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)

Πολύ γλυκιά ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες και δυο, από τους πιο αγαπημένους μας ηθοποιούς..!!!! Διαχρονική ταινία που όσες φορές και να την δεις αισθάνεσαι το ίδιο ενδιαφέρον και τις ίδιες συγκινήσεις, όπως την πρώτη φορά που θα την είχες δει. Αξίζει σαν ταινία...!!!! Πάρα πολύ καλή..!!!!

Κριτική από ΔΩΡΟΘΕΑ στις 07/01/2020

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Σε Μια Εβδομάδα (2021)

Προσπάθησα, πραγματικά προσπάθησα. Ήθελα να μου αρέσει. Απλά δεν μπορούσα. Η ιστορία έχει γίνει πολλές φορές πριν. Είναι ωραίο να ακούς τραγούδια με διαφορετικό τρόπο, αλλά δεν γράφτηκαν για το σκοπό αυτό. Επομένως, δεν ταίριαζαν αρκετά. Δυστυχώς, όπως αυτή η ταινία. Απλά δεν ταιριάζει πουθενά. Γιατί οι χριστιανικές ταινίες πρέπει να είναι τόσο γλυκανάλατες; Με τόσο χαλαρή ηθοποιία,...

Κριτική από Βιολέτα στις 16/04/2021