Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

X-Men: Ο Μαυρος Φοινικας (2019)

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν σχεδόν σκοτώνεται όταν δέχεται επίθεση από μια μυστηριώδη κοσμική δύναμη. Όταν επιστρέφει, η δύναμη αυτή την καθιστά όχι μόνο απίστευτα ...

Υποψηφιος Γαμπρος (2004)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Only Human (Seres queridos)

Η Λένι Νταλίνσκι καταφθάνει στο σπίτι για να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της, Ράφι, στην εβραϊκή οικογένειά της. Όλα πάνε κατ' ευχή μέχρι που ο Ράφι αποκαλύπτει ότι είναι Παλαιστίνιος. Προσπαθώντας να απαλύνει την ατμόσφαιρα και να βοηθήσει τον εαυτό του, ο Ράφι προσφέρεται να βοηθήσει στην κουζίνα, αλλά κατά λάθος του πέφτει η σούπα που έπρεπε να ξεπαγώσει, από το παράθυρο του διαμερίσματος στον έβδομο όροφο και προσγειώνεται στο κεφάλι ενός περαστικού που μοιάζει σατανικά στον πατέρα της Λένι.

Μέσα σε κατάσταση πανικού και αγωνίας, περιμένοντας να ακούσει τις σειρήνες της αστυνομίας ανά πάσα στιγμή, ο Ράφι αναγκαστικά συνεχίζει τις εργασίες για το δείπνο - το οποίο βέβαια στερείται πρώτου πιάτου, αφού η σούπα έχει πέσει από το παράθυρο. Κι ενώ η οικογένεια κάθεται για το δείπνο, η αδελφή της Λένι, Τάνια, ανύπαντρη μητέρα και χορεύτρια της κοιλιάς, ανακοινώνει την υποψία της ότι ο πατέρας της έχει παράνομη σχέση. Η Γκλόρια, η μητέρα της Λένι, σε κατάσταση πλήρους αποπληξίας, επιμένει να πάει στο γραφείο του για να τον πιάσει "στα πράσα". Έτσι, το δείπνο εγκαταλείπεται και μία σειρά από απρόοπτα, τραγελαφικά σκηνικά αποδεικνύουν στο Ράφι ότι ίσως διάλεξε τη λάθος μέρα για να γίνει... "Υποψήφιος Γαμπρός".
Canal+ EspañaOdeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Υποψηφιος Γαμπρος (2004)

Κωμωδίες του 2004 - Οι καλύτερες κωμωδίες του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες του 2004