Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Ο Ευγενικος κυριος Λινκ (2019)

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του Ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. ...

Walk the Line (2005)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Walk the Line

Το 1955, ένας νέος κιθαρίστας, ο Τζόνι Κας διέσχιζε τα Sun Studios του Μέμφις, τα οποία μελλοντικά θα αποκτούσαν έντονη δημοσιότητα. Επρόκειτο για μια στιγμή που θα επηρέαζε σημαντικά την Αμερικανική μουσική κουλτούρα. Με την ατσάλινη θέλησή του αλλά και με φωνή τόσο βαθιά και 'σκοτεινή' όσο η νύχτα, ο Κας ερμήνευε τραγούδια γεμάτα πόνο και ερωτισμό, που διέφεραν απ' οτιδήποτε είχε ακούσει κανείς μέχρι τότε.

Η μέρα εκείνη ήταν η απαρχή για μια σημαντική καριέρα. Δημιούργησε έναν πρωτότυπο ήχο τον οποίο ακολούθησαν αρκετοί τραγουδιστές της ροκ, κάντρι, πανκ, φολκ και ραπ μουσικής βιομηχανίας. Στην πιο μεταβατική περίοδο της ζωής του, ο Τζόνι Κας μεταμορφώθηκε από αυτοκαταστροφικός ποπ σταρ σε είδωλο με την επωνυμία 'Man in Black': αντιμετώπισε τους δαίμονές του, πάλεψε για την αγάπη που θα τον 'απογείωνε', και, το βασικότερο, έμαθε πώς να περνά από τη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει την καταστροφή από τη λύτρωση.
Fox 2000 PicturesOdeon

Βραβευσεις

Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου 2006 (Reese Witherspoon)
Υποψήφια για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου 2006 (Joaquin Phoenix)
Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Μοντάζ 2006 (Michael Mccusker)
Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερων Κοστουμιών 2006 (Arianne Phillips)
Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Ήχου 2006

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Walk the Line (2005)

Βιογραφικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες βιογραφικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες του 2005