Ολα τα Λεφτα (2005)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Fun with Dick and Jane

Ο Ντικ Χάρπερ, υψηλόβαθμο στέλεχος μίας εταιρείας - κολοσσού και η νεαρή γοητευτική γυναίκα του, Τζέιν, ζουν μία άνετη, πολυτελή ζωή. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει σεβαστεί τους κανόνες του συστήματος και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που προσδιορίζουν το αμερικανικό όνειρο. Έκαναν ένα παιδί, του εξασφάλισαν «ακριβή» μόρφωση, αγόρασαν ένα ονειρεμένο σπίτι... Είχαν όλα όσα θα μπορούσαν να ζητήσουν. Βέβαια, τα έξοδά τους είναι περισσότερα από τα έσοδα, κάτι που συσσωρεύει χρέη, ποντάρουν, όμως, στην μεγάλη προαγωγή που αναμένεται να πάρει ο Ντικ. Μέσω αυτής όλα τους τα προβλήματα πιστεύουν ότι θα λυθούν μια και καλή.

Και όντως, ο Ντικ παίρνει την πολυπόθητη προαγωγή! Η χαρά του, όμως, κρατάει μόλις... έξι ώρες!Ο πρόεδρος της εταιρίας, Τζακ Μακ λιστερ, μέσω κομπίνας, την οδηγεί σε χρεοκοπία, από την οποία βγαίνει ο ίδιος κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια κερδισμένος! Όμως, οι εκατοντάδες υπάλληλοι της εταιρείας μένουν χωρίς δουλειά!Κι αυτό επηρεάζει κατά πολύ την οικογένεια Χάρπερ. Η Τζέιν, όντας βέβαιη για τον καινούργιο, παχυλό μισθό του Ντικ, έχει παραιτηθεί από τη δουλειά της, οπότε μένουν και οι δυο τους άνεργοι!

Απελπισμένοι, εξετάζουν ακόμη και τις πιο τρελές λύσεις! Όταν μάλιστα ημερομηνίες λογαριασμών και δόσεων αρχίζουν να... λήγουν, ο Ντικ και η Τζέιν καταφεύγουν στην παρανομία: γίνονται ένα από τα πιο εκκεντρικά ζευγάρια ληστών στην ιστορία του εγκλήματος! Παράλληλα, θα επιστρατεύσουν όλη τη φαντασία, αλλά και τη λογική που τους έχει απομείνει, για να ξεσκεπάσουν το μεγάλο οικονομικό εταιρικό σκάνδαλο, κυνηγώντας τον υπεύθυνο για τη δυστυχία τους: τον Τζακ Μακ Aλιστερ...
Imagine Films EntertainmentColumbia Pictures

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ολα τα Λεφτα (2005)

Κωμωδίες του 2005 - Οι καλύτερες κωμωδίες του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες του 2005