Ο Ένοχος (2018)

The Guilty

Den skyldige

Υπόθεση: Ο Άσγκερ Χολμ, αστυνομικός, τηλεφωνητής στα επείγοντα περιστατικά, απαντάει το ένα μετά το άλλο τηλεφωνήματα ρουτίνας και κλήσεις σε βοήθεια σε μια βάρδια που μοιάζει τυπική. Μέχρι που η κλήση μιας γυναίκας που πιθανά έχει απαχθεί θα δώσει στη βραδιά μια αναπάντεχη τροπή αποκαλύπτοντας ένα έγκλημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νόμιζε αρχικά. Μαζί θα φέρει στην επιφάνεια τα δικά του τραύματα.

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

  • Κατερίνα 26/10/2022 13:17

    Παρακολούθησα πρώτα την νεότερη έκδοση του Netflix και μετά, χάρη στις κριτικές για αυτήν, ανακάλυψα αυτό το δανέζικο πρωτότυπο και το παρακολούθησα επίσης. Η ταινία του Netflix είναι ένα καλό θρίλερ, με εξαιρετική ερμηνεία από τον Jake Gyllenhaal. Αν θυμάστε και παλιότερα, το 2013 είχε κυκλοφορήσει ταινία με ΄παρόμοιο θέμα και πρωταγωνίστρια τη Χάλι Μπέρι. Αυτό του Netflix είναι το ίδιο με τη δανέζικη έκδοση. Η δανέζικη έκδοση είναι λιγότερο κομψή και λιγότερο μελοδραματική, αλλά πολύ πιο πιστευτή και έντονη. Παρόλο που είναι γυρισμένη ΟΛΗ σε ένα δωμάτιο με 4-5 ανθρώπους, που από αυτούς μόνο ο ένας (ο πρωταγωνιστής) έχει κάποιο ρόλο, ενώ οι υπόλοιποι βασικοί χαρακτήρες ακούγονται μόνο από το τηλέφωνο, σε κρατά συνεχώς καθηλωμένο. Πραγματικά δεν θες να χάσεις ούτε δευτερόλεπτο.

    Εάν σίγουρα δεν πρόκειται να παρακολουθήσετε τη δανέζικη έκδοση, η έκδοση του Netflix είναι ένας κακός συμβιβασμός. Εάν πρέπει να επιλέξετε να παρακολουθήσετε ένα από τα δύο, επιλέξτε αυτό εδώ. Είναι το πρωτότυπο και είναι πολύ πιο συναρπαστικό και εντελώς καθηλωτικό!

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες