Κυνηγος Εξωγηινων (2003)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Alien Hunter

Μια ακόμα συνηθισμένη μέρα ξημέρωσε για την ομάδα έρευνας που χρηματοδοτείται από τη ΝΑΣΑ και βρίσκεται στις πιο απομονωμένες εκτάσεις της Ανταρκτικής. Μέχρι που ο δορυφόρος συλλαμβάνει ένα μυστηριώδες σήμα ερχόμενο από ένα παράξενο αντικείμενο, πολλά μέτρα κάτω από τους πάγου.
Με την υποψία ότι μπορεί να είναι εξωγήινης προέλευσης, ο επικεφαλής επιστήμονας τηλεφωνεί αμέσως στον Τζούλινα Ρόουν (Τζέιμς Σπέιντερ), έναν παλιό φίλο που δούλευε σαν κρυπτολόγος στο πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης SETI (Έρευνα Εξωγήινης Νοημοσύνης). Παίρνοντας το πρώτο αεροπλάνο για το Νότιο Πόλο, αυτός ο πρώην κυνηγός εξωγήινων φτάνει στο αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που βρίσκεται ακόμα θαμμένο μέσα στους πάγους.
Κατασκευάζοντας έναν αυτοσχέδιο αποκωδικοποιητή, ο Ρόουμ θα σπάσει τον σύνθετο μαθηματικό κώδικα, για να ανακαλύψει ότι το μήνυμα είναι μια εξωγήινη προειδοποίηση. Θα ακολουθήσει μια τρομακτική πάλη με το χρόνο για να εμποδίσει τον ολοκληρωτικό αφανισμό του πλανήτη, σε αυτό το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που κόβει την ανάσα
Nu Image FilmsMillennium FilmsAudio Visual

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Κυνηγος Εξωγηινων (2003)

Θρίλερ του 2003 - Τα καλύτερα θρίλερ του 2003 - Οι καλύτερες ταινίες του 2003