Αιμα & Σοκολατα (2007)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Αίμα και σοκολάτα (2007)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Blood and Chocolate

Η Βίβιαν είναι μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα. Κρύβει, όμως, ένα φοβερό μυστικό: είναι λυκάνθρωπος! Ενώ τη στοιχειώνουν αναμνήσεις της δολοφονίας των γονέων της από κυνηγούς λυκανθρώπων, η ίδια δεν κρατά κακία στους ανθρώπους. Ίσα, ίσα που κατορθώνει να προσαρμοστεί σε «ανθρώπινες» συνθήκες. Δεν την ενδιαφέρει, λοιπόν, να τραφεί με ανθρώπινη σάρκα. Και μετατρέπεται σε λύκο, όχι όποτε έχει πανσέληνο, αλλά όταν θέλει να τρέξει στο δάσος.
Φτάνοντας πια σε ηλικία γάμου, είναι προορισμένη να γίνει η γυναίκα του Γκάμπριελ, του αρχηγού των λυκανθρώπων, ο οποίος αλλάζει ταίρι κάθε 7 χρόνια. Η Βίβιαν δεν τρελαίνεται με την συγκεκριμένη προοπτική. Σα να μην της έφτανε το ανεπιθύμητο «προξενιό» θα υποπέσει και σε βαρύτατο αμάρτημα. Θα ερωτευθεί έναν κοινό θνητό, τον Έιντεν, έναν Αμερικάνο σκιτσογράφο, ο οποίος έλκεται από τον μύθο των λυκανθρώπων, χωρίς να έχει αντιληφθεί πως έχει μπλέξει με μία!
Η Βίβιαν είναι διχασμένη: από την μια, είναι ερωτευμένη με έναν κοινό θνητό. Από την άλλη, δεν θέλει να γυρίσει τις πλάτες της στην «οικογένειά» της. Όπως και να χει, οι δύο εραστές θα βρεθούν κυνηγημένοι, να προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους
Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)Odeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Αιμα & Σοκολατα (2007)

Ταινίες φαντασίας του 2007 - Οι καλύτερες ταινίες φαντασίας του 2007 - Οι καλύτερες ταινίες του 2007