Υπέροχη ταινία και ερμηνείες σε ένα από τα πιο εμβληματικά μιούζικαλ όλων των εποχών! Αθάνατα τραγούδια, απολαυστικό σενάριο, σαρκασμός, υπέροχη φωτογραφία και εικόνες της Νέας Υόρκης, η πρωτεύουσα του αμερικανικού ονείρου που τελικά ματαιώνει τα φιλόδοξα όνειρα πολλών κατοίκων της. Υπέροχες οι χορογραφίες του Bob Fosse και η ερμηνεία της Shirley Mclaine.
Σίγουρα είναι πρωτότυπη, αν και το σκηνικό πολυπαιγμενο καθώς διαδραματίζεται σε μια μελλοντική εποχή, τεχνολογικά εξελιγμένη αλλά πολιτισμικά υποβαθμισμένη, όπου κάποιος τρελός κυριαρχεί . Δυνατό σενάριο ομολογουμένως, πολύ δυνατή αρχή, μετά τα πράγματα μπερδεύτηκαν λίγο, στο τέλος μπερδεύτηκαν πολύ. Καλή γενικά, αλλά περίμενα περισσότερα
Βασικό Ένστικτο 2 (2006)
Αρκετά καλή ταινία. Δεν την είχα δει, γιατί είχα επηρεαστεί από τις αρνητικές κριτικές. Διάβασα εδώ όμως τα σχόλια των αναγνωστών κι αποφάσισα να τη δω. Τελικά το κοινό έχει δίκιο κι όχι οι κριτικοί (αν και υπήρξαν και κάποιοι που έγραψαν συμπαθητικές κριτικές). Συνοψίζω: Βλέπεται όντως αυτόνομα κι έχει αινιγματικό-σκοτεινό τέλος (η απόλυτη ανατροπή).