Το Τραγούδι του Χιλμπίλη (2020)

Hillbilly Elegy

6.7

Υπόθεση: Τη στιγμή που ο φοιτητής Nομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Οχάιο Τζέι Ντι Βανς (Γκάμπριελ Μπάσο) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, την οποία έχει απαρνηθεί. Ο Τζέι Ντι θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της "άξεστης" οικογένειάς του, μεταξύ άλλων, και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Μπεβ (Έιμι Άνταμς), η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Μάμο (Γκλεν Κλόουζ), η οποία τον μεγάλωσε, ο Τζέι Ντι θα συνειδητοποιήσει ότι, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τις ρίζες του

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

  • Κ.Μ 11/07/2021 01:17

    Εξαιρετική ταινία! Η Γκλεν Γκλουζ Ίσως στην καλύτερη ερμηνεία της. Το έργο μας δίνει πολλά διδάγματα στο πόσο η οικογένεια καθορίζει την εξέλιξη μας. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Πολλοί το έκριναν λάθος θεωρώντας το υπερβολικό αλλά μάλλον δε γνωρίζουν ότι είναι πολλές οι οικογένειες που βρίσκονται στην ίδια η και χειρότερη κατάσταση. Συγκινητικό και ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει.

  • ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 29/11/2020 13:57

    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ,ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΗ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ,ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΕΣΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ "ΠΕΤΑΞΕΙΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ,ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ!!! ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες