Το Σημάδι Ενός Αγγέλου (2008)

Mark of an Angel

L'empreinte de l'ange

6.7

Υπόθεση: Ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ από τους δημιουργούς της ταινίας "Το Κορίτσι που Γυρίζει τις Σελίδες". Μια ταινία του Σαφί Νεμπού, βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Σύμφωνα μ' έναν θρύλο, όταν ένα μωρό έρχεται στον κόσμο, γνωρίζει ήδη τα μυστικά της δημιουργίας. Όμως ακριβώς πριν τη γέννησή του, ένας άγγελος το αγγίζει με το δάχτυλο στο στόμα: "σσστ!" και το παιδί ξεχνάει τα πάντα, ερχόμενο στον κόσμο εντελώς αθώο... Γι' αυτό έχουμε όλοι μια μικρή λακουβίτσα πάνω από τα χείλη, το Σημάδι ενός Αγγέλου.

Ενώ πηγαίνει να πάρει το γιο της από ένα πάρτι γενεθλίων, η Έλσα Βαλεντέν (Κατρίν Φροτ) προσέχει ένα εξάχρονο κοριτσάκι που την αναστατώνει. Το νιώθει, είναι απόλυτα πεισμένη: η Λόλα είναι η δική της κόρη. Στοιχειωμένη απ' αυτό το ανεξήγητο συναίσθημα, αρχίζει να παρακολουθεί το κορίτσι για να μάθει περισσότερα. Μπαίνει στη ζωή της, γνωρίζει τη μητέρα της Κλερ (Σαντρίν Μπονέρ), που αρχίζει σιγά-σιγά ν' ανησυχεί για την παράξενη συμπεριφορά αυτής της γυναίκας που τριγυρίζει την κόρη της. Είναι τρελή; Επικίνδυνη; Και τι συνέβη έξι χρόνια νωρίτερα; Αρχίζει τότε μια ανελέητη μάχη ανάμεσα σε δυο γυναίκες που δεν θα έπρεπε να είχαν συναντηθεί ποτέ...

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Media

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες