Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Ο Βασιλιας των Λιονταριων (2019)

Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει ...

Το Μικρο Πολικο Αρκουδακι (2001)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Der kleine Eisbär

Απολαύστε τη νέα, βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο, τρυφερή ταινία μεγάλου μήκους, με υπέροχα κινούμενα σχέδια, συναρπαστικές περιπέτειες και ένα συγκινητικό ηθικό δίδαγμα: Όλα τα πλάσματα επί της Γης είναι σπουδαία και αποδεκτά, άσχετα με το είδος τους, το μέγεθος ή το χρώμα! Ο παγωμένος κόσμος του Βόρειου Πόλου, φαντάζει πολύ κρύος και αφιλόξενος για το μικρό πολικό αρκουδάκι, το οποίο απεγνωσμένα αναζητά έναν φίλο.

Τότε ακριβώς, συναντά τη Ρόμπι, που είναι αστεία και φιλική. Και τι πειράζει, αν η Ρόμπι είναι μια. φώκια;

Η φιλία και η αγάπη, που δένει τα δύο αυτά «μωρά» θα αλλάξει ουσιαστικά, τη ζωή ολόκληρου του είδους τους, αφού οι πολικές αρκούδες και οι φώκιες θα μάθους να συνυπάρχουν εκεί, στην «κορυφή» του κόσμου και να μοιράζονται ακόμη και την τροφή τους!

Μια συναρπαστική ιστορία για ολόκληρη την οικογένεια, που θα «αιχμαλωτίσει» τη φαντασία και τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Το Μικρο Πολικο Αρκουδακι (2001)

Παιδικές ταινίες του 2001 - Οι καλύτερες παιδικές ταινίες του 2001 - Οι καλύτερες ταινίες του 2001