Το Κυνηγι της Ευτυχιας (2006)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Pursuit of Happyness

1981, Σαν Φρανσίσκο. Ο Κρις Γκάρτνερ είναι ένας αφροαμερικάνος σε δεινή οικονομική θέση. Έτσι κι αλλιώς η πολιτική Ρίγκαν έχει οδηγήσει σε οικονομική ύφεση τις ΗΠΑ. Η επένδυση του Κρις σε φορητούς σκάνερ οστικής πυκνότητας (;) στην οποία έβαλε όλα του τα χρήματα, δεν πάει καθόλου καλά. Η γυναίκα του, Λίντα, δεν αντέχει τα συνεχή προβλήματα και τον εγκαταλείπει.
Ο Κρις μένει με τον 5χρονο γιο του, Κρίστοφερ, χωρίς να ξέρει τι να κάνει, πώς να κινηθεί, που να απευθυνθεί. Τα έξοδα πολλά, έσοδα δεν υπάρχουν και σύντομα ακολουθεί η έξωση από το διαμέρισμα όπου μένουν! Πατέρας και γιος θα βρεθούν στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο, αναγκασμένοι να ζουν από εδώ κι από εκεί, κυριολεκτικά στον δρόμο - ακόμα και σε τουαλέτα του σιδηροδρομικού σταθμού περνάνε μια νύχτα ή σε άσυλο αστέγων όταν προλαβαίνουν πριν εκείνο γεμίσει!
Όταν επιτέλους ο Γκάρτνερ προσλαμβάνεται σε μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρία, θα είναι (δυστυχώς) σε θέση μαθητευόμενου, χωρίς μισθό... Το πείσμα του, όμως, και η πίστη του στις ικανότητές του θα τον βγάλουν... ασπροπρόσωπο
Relativity MediaOverbrook EntertainmentColumbia PicturesFeelgood

Βραβευσεις

Υποψήφια για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου 2007 (Will Smith)

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Το Κυνηγι της Ευτυχιας (2006)

Δραματικές ταινίες του 2006 - Οι καλύτερες δραματικές ταινίες του 2006 - Οι καλύτερες ταινίες του 2006