Τίτλοι Τέλους (2017)

The Last Word

6.6

Υπόθεση: Η ιστορία της Χάριετ Λόουλερ, μιας ηλικιωμένης και κάποτε επιτυχημένης επιχειρηματίας, που βαδίζοντας στην τελική ευθεία της ζωής της θα πάρει την απόφαση να συγγράψει την βιογραφία της. Για τον σκοπό αυτό θα προσλάβει μια ικανή στο γράψιμο νεαρή κοπέλα την Αν Σέρμαν, για να ξεσκονίσει τις θύμησες της, μόνο που το τελικό αποτέλεσμα δεν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες της.

Για να γίνει πιο ζωντανό το αποτέλεσμα, οι δυο γυναίκες θα ξεκινήσουν ένα μακρύ ταξίδι για να συναντήσουν τα αμέτρητα πρόσωπα στο παρελθόν της Χάριετ, που όμως θα ξετυλίξουν το κουβάρι των αναμνήσεων, κατά πως εκείνοι τις αντιλήφθηκαν. Σε αυτή την διαδρομή, η γηραιά κυρία και η φρέσκια 25χρονη, θα δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερα φιλικό δεσμό, που δεν θα εκτοξεύσει μονάχα την υστεροφημία της πρώτης, μα και τις φιλοδοξίες της δεύτερης

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

  • CineBud 01/09/2019 20:24

    Δύο γυναίκες η Σίρλει Μακ Λέιν στο τέλος της ζωής της και η Αμάντα Σάιφρεντ στα 20 κάτι της, συναντιόνται και δημιουργούν μία απροσδόκητη για τους χαρακτήρες τους σχέση. Η ταινία είναι ένα συμπαθητικό δράμα που αφηγείται τις αλλαγές που ζυμώνονται στο τέλος της ζωής της μιας και την αρχή της ζωής της άλλης όταν αυτές παρά τις αρχικές εντάσεις τους, τελικά έρχονται πιο κοντά. Αν και δεν θα εντοπίσουμε τίποτα σημαντικό στην ταινία, αξιόλογη είναι η εμφάνιση της Σιρλει Μακ Λειν στα 80 της καθώς και του Φίλιπ Μπέικερ Χαλ, δύο πολύ καλές ερμηνείες από δύο γερασμένους αλλά πολύ έμπειρους ηθοποιούς. Το μήνυμα της ταινίας είναι "Κάνε τη μέρα σου να έχει σημασία"

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες