Πορτα Στο Πατωμα (2004)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Door in the Floor

Με φόντο την παραλιακή κοινότητα του Ανατολικού Χάμπτον στη Νέα Υόρκη, η ταινία καταγράφει ένα σημαντικό καλοκαίρι στη ζωή του διάσημου συγγραφέα παιδικών βιβλίων Τεντ Κόουλ και της όμορφης συζύγου του, Μάριον. Ο κάποτε ονειρεμένος γάμος τους τώρα έχει κυριευτεί από την τραγωδία.
Η τετράχρονη Ρουθ είναι το μόνο παιδί τους που έχει επιζήσει από ένα τραγικό δυστύχημα, ένα κορίτσι που αντιμετωπίζει τα πράγματα με τον τρόπο που μόνο ένα παιδί μπορεί να κάνει. Ο τρόπος, όμως, που η Μάριον εξισώνει την αγάπη με την απώλεια καθώς και οι απιστίες του Τεντ, σημαίνουν την αναγκαιότητα για ανανέωση που έχει η σχέση τους.
Μία τέτοια ανανέωση ίσως έρθει με τη μορφή του Έντι Ο Χαρ, του νεαρού άνδρα που ο Τεντ προσλαμβάνει για βοηθό του για το καλοκαίρι και που ελπίζει ότι θα αποτελέσει τον καταλύτη ώστε να τονωθεί ο κλονισμένος γάμος του. Ο Έντι κάνει τον Τεντ ίνδαλμά του, αλλά η σπασμωδική συμπεριφορά του Τεντ προς την δουλειά του σύντομα αφήνει τον Έντι στο έλεος των δικών του πράξεων.
Η Μάριον γίνεται το αντικείμενο του πόθου για τον Εντι αναζωπυρώνοντας μέσα της συναισθήματα τόσο μητρικά όσο και ερωτικά. Για μεγάλη έκπληξη - αλλά και χαρά του - ο Έντι ανακαλύπτει ότι ο πόθος του βρίσκει αντίκρισμα. Καθώς ο νεαρός άνδρας εμπλέκεται όλο και περισσότερο με την εύθραυστη αλλά και απρόσμενα θαρραλέα Μάριον, ο Έντι συνειδητοποιεί ότι η φαινομενική εξουθένωση του Τεντ κρύβει κάτι βαθύτερο.
Ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, η Μάριον και ο Τεντ θα πρέπει να πάρουν απαιτητικές αποφάσεις για το μέλλον των ιδίων αλλά και της οικογένειάς τους.
Focus FeaturesOdeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Πορτα Στο Πατωμα (2004)

Κωμωδίες του 2004 - Οι καλύτερες κωμωδίες του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες του 2004