Παιζοντας στα Τυφλα (2002)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Hollywood Ending

Οι εποχές που ο Βαλ Γουάξμαν μεσουρανούσε μοιάζουν να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο βραβευμένος με δύο Oscar σκηνοθέτης πέφτει ολοένα χαμηλότερα. Προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, φτάνει στον παγωμένο Καναδά γυρίζοντας διαφημίσεις για αποσμητικά, αλλά ακόμα και εκεί απολύεται. Η μοίρα του φέρθηκε πολύ σκληρά. Ακόμα και η γυναίκα του, η Έλι, τον έχει παρατήσει για έναν μεγαλοπαραγωγό, τον Χαλ. Ενώ έχει φτάσει ένα βήμα πριν την απελπισία η τύχη δείχνει να του χαμογελά. H Galaxy Pictures, η εταιρία του Χαλ, πρόκειται να γυρίσει ένα ριμέικ μιας ταινίας του 40 που διαδραματίζεται στο Μανχάταν (χερ, χερ). Η πρόκληση είναι μεγάλη.

Του δίνεται η ευκαιρία να αναστήσει την καριέρα του και ίσως την αγάπη ανάμεσα σε αυτόν και την πρώην σύζυγο του: Θα σκότωνα γι αυτή τη δουλειά, αλλά αυτοί που θα ήθελα να σκοτώσω είναι αυτοί που μου την προσφέρουν!.
Επιπλέον, έχει να αντιμετωπίσει ένα απίστευτο team συνεργατών-από καλλιτεχνικό διευθυντή που θέλει να ξαναχτίσει το Central Park σε ένα στούντιο (!) μέχρι κινέζο καμεραμάν που Δε μιλάει λέξη αγγλικά! Η ένταση είναι τόσο μεγάλη που ο νευρωτικός σκηνοθέτης εξαιτίας μιας ψυχοσωματικής αντίδρασης σταδιακά τυφλώνεται. Δεν θα επιτρέψει όμως σε μια τόσομικρή λεπτομέρεια να καταστρέψει τα πάντα. Τα γυρίσματα πρέπει να ολοκληρωθούν
DreamWorks SKG

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Παιζοντας στα Τυφλα (2002)

Κωμωδίες του 2002 - Οι καλύτερες κωμωδίες του 2002 - Οι καλύτερες ταινίες του 2002