Οι Θεοί της Αιγύπτου (2016)

Gods of Egypt

Υπόθεση: Σε αυτήν την εντυπωσιακή περιπέτεια δράσης που βασίζεται στην κλασική αιγυπτιακή μυθολογία, η επιβίωση του ανθρώπινου είδους κρέμεται από μία κλωστή, καθώς ο θνητός ήρωας Μπεκ (Μπρέντον Θουάιτς) ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σώσει τον κόσμο και την πραγματική του αγάπη.
Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του παντοδύναμου θεού Χόρους (Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου) σε μια αναπάντεχη συμμαχία ενάντια στον Σετ (Τζέραρντ Μπάτλερ), τον αμείλικτο θεό του σκότους που έχει υφαρπάξει τον θρόνο της Αιγύπτου, βουτώντας την κάποτε ειρηνική και εύπορη αυτοκρατορία στο χάος και τις διαμάχες.
Καθώς η αγωνιώδης μάχη τους εναντίον του Σετ και των πολεμιστών του τούς φέρνει στην μετά θάνατον ζωή και τα ουράνια, ο θεός και ο θνητός πρέπει να περάσουν δοκιμασίες κουράγιου και αυτοθυσίας αν θέλουν να ελπίζουν σε επικράτηση στην επική τελική σύγκρουση.

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

  • Αλέξανδρος 20/04/2022 21:57

    Η ταινία είναι όντως χάλια. Έχουν μπερδέψει ιστορία με φαντασία και εξωπραγματικούς χαρακτήρες κάνοντας το ένα πράγμα που δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της αρχαίας Αιγύπτου. Όλα είναι οπτικά εφέ, τα πάντα είναι γυρισμένα σε στούντιο και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι και κακοφτιαγμένα. Για τους ηθοποιούς τι να λέμε... είναι πραγματικά για γέλια. Υπάρχει κάτι καλό στην ταινία; Όχι. Να τη δείτε την ταινία; Καλύτερα να πέσετε για ύπνο!

  • Dvdακιας 08/10/2020 23:09

    Μακράν η μεγαλύτερη ανοησία ανάμεσα σε όλες τις ταινίες που έχουν σχέση με την αρχαία Αίγυπτο. Πολλές κλάσεις χειρότερη από το Θεοί και Βασιλιάδες, τη Μούμια με τον Fraser, ακόμα και τον Τομ Κρουζ. Φυσικά ο Gerard Butler επισφραγίζει την αποτυχία της με την ατάλαντη ηθοποιία του. Τα μεγάλα studios φρόντισαν για ακόμα μία φορά με ένα παραπλανητικό trailer να προσελκύσουν το κοινό, αλλά τα πρώτα δέκα λεπτά είναι αρκετά για να αποφασίσουμε να δούμε κάτι άλλο. Η μεγάλη μου απορία είναι πως δέχτηκε να παίξει ένας μεγάλος ηθοποιός όπως ο Geoffrey Rush, έστω και αυτόν τον μικρό ρόλο. Μία ταινία που δεν θα την πρότεινα ούτε στον εχθρό μου

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες