Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Captain Marvel (2019)

Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η ταινία ακολουθεί την Carol Danvers, τη στιγμή που γίνεται μια από τις δυναμικές ηρωίδες του σύμπαντος, όταν ο πλανήτης Γη βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαγαλαξιακή μάχη μεταξύ ...

Ο Αρχιτεκτονας Μου (2003)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

My Architect

....Ο Ναθάνιελ Καν, νόθος γιος του αρχιτέκτονα Λούις Ι. Καν (που για πολλούς είναι ο σημαντικότερος αρχιτέκτονας του δευτέρου μισού του 20ου αιώνα) είχε συναντήσει τον πατέρα του ελάχιστα όσο ζούσε.
Μετά τον θάνατό του, ο Ναθάνιελ ταξίδεψε πέντε χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο με σκοπό να δει από κοντά το έργο του πατέρα του και να μιλήσει με ανθρώπους που τον γνώρισαν.
Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να τον γνωρίσει ουσιαστικά. Ο Λούις Ι. Καν ήταν ένας άνθρωπος που διατηρούσε ταυτόχρονα τρεις ξεχωριστές... οικογένειες!
Το μυστήριο που τον τυλίγει μεγάλωσε κάτω από τις περίεργες συνθήκες στις οποίες βρέθηκε νεκρός: μόνος, χρεοκοπημένος, στην τουαλέτα του σιδηροδρομικού σταθμού της Πενσιλβανίας, από καρδιακή προσβολή, όπως ειπώθηκε.
Ήταν 1974. Τότε, ο Ναθάνιελ ήταν 11 χρονών. 25 χρόνια μετά, ξεκίνησε να φτιάχνει αυτό το ντοκιμαντέρ - φόρο τιμής για τον πατέρα του...
HBO FilmsAudio Visual

Βραβευσεις

Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 2004

Σκηνοθεσια

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ντοκιμαντέρ του 2003 - Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του 2003