Λυκόφως (2008)

Twilight

Υπόθεση: Η Μπέλα (Ιζαμπέλα) Σουάν είναι μια νεαρή έφηβη. Όταν η μητέρα της αποφασίζει να ακολουθήσει το νέο της boyfriend στις ανά τις ΗΠΑ περιοδείες του, η Μπέλα, που επιζητεί κάτι πιο σταθερό, δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό της. Θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της αλλά και να μην είναι και μόνη.

Έτσι, στη μέση της σχολικής χρονιάς, μετακομίζει από το Φίνιξ, σε μια μικρή πόλη της πολιτείας Γουάσινγκτον, το Φορκς, όπου δουλεύει ως αστυνομικός ο πατέρας της (με τον οποίο η μητέρα της έχει χωρίσει). Μετά από τις πρώτες μέρες προσαρμογής, την προσοχή της Μπέλα θα τραβήξει ένας νεαρός, ο Έντουαρντ. Αρχικά, εκείνος την αποφεύγει και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Εντέλει, την πλησιάζει. Είναι ολοφάνερη η έλξη μεταξύ τους, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τον Έντουαρντ.

Όταν μάλιστα σώζει την Μπέλα από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, εκείνη αντιλαμβάνεται πως ο Έντουαρντ δεν είναι ένας κοινός θνητός. Μάλλον, δεν είναι καθόλου θνητός. Κάποια στιγμή, θα της αποκαλύψει την αλήθεια: είναι βρικόλακας και ανήκει σε μια οικογένεια βρικολάκων «vegetarian». Δεν τρέφεται δηλαδή με αίμα ανθρώπων αλλά μόνο ζώων.

Αυτό δεν κάνει τη σχέση τους ευκολότερη ίσα, ίσα. Και τα πράγματα θα δυσκολέψουν όταν την περιοχή επισκεφτούν κανονικοί βρικόλακες

Βαθμολογήστε την ταινία!

Βαθμολογήθηκε

Κριτική ταινίας από τους επισκέπτες

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε μια κριτική
Για να βαθμολογήσετε τη ταινία, η κριτική σας πρέπει να ξεπερνά τους 350 χαρακτήρες