Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Το Σουτιεν (2018)

Ο Νουρλάν είναι ο μηχανοδηγός μιας εμπορικής αμαξοστοιχίας που διασχίζει το ορεινό τοπίο του Αζερμπαϊτζάν και τα πυκνοκατοικημένα προάστια του Μπακού και στο πέρασμά της συχνά παρασύρει μικρά «σουβενίρ» ...

Λευκος Θορυβος (2005)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

White Noise

Μετά τον απροσδόκητο θάνατο της γυναίκας του, Ανα, ο Τζόναθαν είναι απελπισμένος. Γρήγορα, όμως, η απόγνωσή του θα μετατραπεί σε εμμονή, όταν ανακαλύψει τα EVP ή Ηλεκτρονικά Φωνητικά Φαινόμενα, μια πρακτική που επιτρέπει στους νεκρούς να μιλήσουν στους ζωντανούς, μέσω συχνοτήτων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.
Και ενώ ο Τζόναθαν βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στη σκοτεινή και τρομακτική πρακτική προσπαθώντας να έρθει σε επαφή με τη νεκρή γυναίκα του, θα ανακαλύψει ότι όταν ανοίγει μια πύλη με τον άλλο κόσμο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες.

Στα τρέιλερ της ταινίας ακούγονται διάφορες αληθινές ηχογραφήσεις Ηλεκτρονικών Φωνητικών Φαινομένων ή EVP. Σε αυτήν όπου ακούγεται μια φωνή να λέει "I Love You" υποτίθεται ότι ακούμε τον νεκρό πρόεδρο Στάνλι Σιρλς, που πέθανε το 2002 και ηχογραφήθηκε από την κόρη του. Πολλές αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το φαινόμενο EVP θα βρείτε στα extras του dvd.
Universal PicturesProoptiki

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Λευκος Θορυβος (2005)

Ταινίες μυστηρίου του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες μυστηρίου του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες του 2005