Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

All About Nina (2018)

Η Νίνα Γκελντ είναι μια αστεία και προκλητική κωμικός, που η καριέρα της ανεβαίνει, αλλά η προσωπική της ζωή είναι σχεδόν καταστροφική. Για να ξεφύγει από έναν δύσκολο πρώην και να προετοιμαστεί για ...

Ημερολογια Μοτοσυκλετας (2004)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Motorcycle Diaries (Diarios de motocicleta)

Το 1952 δύο νέοι άνδρες από την Αργεντινή, ο Ερνέστο Γκεβάρα και ο Αλμπέρτο Γκρανάδο, ξεκίνησαν ένα οδοιπορικό για να ανακαλύψουν την πραγματική Λατινική Αμερική. Ο Ερνέστο είναι 23χρονος φοιτητής ιατρικής με ειδικότητα στη λεπρολογία και ο Αλμπέρτο, 29 ετών βιοχημικός.
Οπλισμένοι με μια ρομαντική αίσθηση περιπέτειας, οι δύο φίλοι αναχωρούν από το Μπουένος Άιρες πάνω σε μια ετοιμόρροπη Νόρτον 500 του 1939. Η μηχανή τους συνεχώς χαλάει εκείνοι όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν.
Ο κόσμος που βλέπουν και οι άνθρωποι που συναντούν εναλλάσσονται διαρκώς, κι η πορεία τους αρχίζει να αντικατοπτρίζει τις δικές τους αντιλήψεις. Όταν φθάσουν σε οικισμό λεπρών βαθιά στον Περουβιανό Αμαζόνιο, οι δύο νέοι αρχίζουν να αναρωτιούνται για την αξία της προόδου όπως αυτή ορίζεται από τα οικονομικά συστήματα και καταλήγει ν αφήνει τόσους πολλούς ανθρώπους απ έξω.
Οι εμπειρίες που ζουν ξυπνούν μέσα τους τους άνδρες στους οποίους θα εξελιχθούν προσδιορίζοντας το ηθικό αλλά και πολιτικό ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν στην πορεία της ζωής τους.
Film4Audio Visual

Βραβευσεις

Υποψήφια για Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου 2005

Σκηνοθεσια

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Βιογραφικές ταινίες του 2004 - Οι καλύτερες βιογραφικές ταινίες του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες του 2004