Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Ma (2019)

Η βραβευμένη με Όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ είναι η μοναχική Σου Αν, που μένει σε μια ήσυχη πόλη του Οχάιο. Όταν η έφηβη Μάγκι (Νταϊάν Σίλβερς, Glass) της ζητάει να αγοράσει αλκοόλ για εκείνη και την παρέα της, ...

Η Λεσχη των Αυτοκρατορων (2002)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Emperor's Club

Ουίλιαμ Χάνταρντ, αναπληρωτής Διευθυντής στο κολέγιο St. Benedicts και κάτοχος της έδρας Κλασσικών Σπουδών, για χρόνια διδάσκει στους μαθητές του το αρχαίο πνεύμα των Ελλήνων και των Ρωμαίων φιλοσόφων και της αξίας της ηθικής και πειθαρχημένης ζωής.

Το ήρεμο περιβάλλον της τάξης του έρχεται να διαταράξει ο Σέτζγουικ Μπελ, γιος ενός γερουσιαστή της Δυτικής Βιρτζίνια, ο οποίος αψηφώντας τους ιερούς κανόνες και αμφισβητώντας την εξουσία του, γίνεται πόλος έλξης και θαυμασμού για τους συμφοιτητές του.

Από την πρώτη στιγμή, καθηγητής και μαθητή συγκρούονται έντονα, με σοβαρές επιπτώσεις στις σχέσεις του και τη λειτουργία του σχολείου. Αποφασισμένος ο Χάνταρντ να βρει ένα τρόπο να προσεγγίσει το Μπελ, προτείνει ανακωχή και φιλιά, φέρνοντας το νεαρό προ εκπλήξεως!

Σύντομα όμως, ο ένας συμβιβασμός φέρνει τον άλλο, οπότε δεν αργεί να έλθει η στιγμή που ο κύριος καθηγητής θα πάρει μια απόφαση, η οποία θα στοιχειώσει τη ζωή του για τα επόμενα 25 χρόνια!
Audio Visual

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Η Λεσχη των Αυτοκρατορων (2002)

Δραματικές ταινίες του 2002 - Οι καλύτερες δραματικές ταινίες του 2002 - Οι καλύτερες ταινίες του 2002