Η Κορη του Προεδρου (2004)

Δεν είναι αυτή η ταινία που ψάχνετε; Δείτε επίσης: Η Κόρη του Προέδρου (2004)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

First Daughter

Η Σαμάνθα Μακένζι μπορεί να έχει τη φήμη και τα χρήματα, εξακολουθεί να θέλει όμως ό,τι και όλοι οι πρωτοετείς συμμαθητές της στο κολέγιο: την ευκαιρία να ζήσει μακριά από το σπίτι της και, το σημαντικότερο, μακριά από τους γονείς της. Θέλει απλά να της συμπεριφέρονται όπως και σε όλα τα άλλα κορίτσια. Φυσιολογικά δηλαδή...

Αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως, γιατί η διεύθυνση του σπιτιού της Σαμ είναι στον αριθμό 1600 στη Λεωφόρο Πενσιλβάνια και ο πατέρας της είναι ο Τζον Μακένζι - ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Τώρα, χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι της - τον Λευκό Οίκο δηλαδή - η Σαμ ελπίζει ότι το να ζει μόνη της σημαίνει και ότι θα ελευθερωθεί από τους περιορισμούς που είχε στη ζωή της, σαν Πρώτη ...Κόρη. Όπου όμως κι αν βρεθεί, υπάρχει πάντα σε ετοιμότητα ένας μυστικός πράκτορας να την παρακολουθεί και οι συμμαθητές της δε μπορούν να ξεχάσουν ότι είναι η πιο δημοφιλής μαθήτρια της χώρας.

Η συγκάτοικος της Σαμ όμως, η Μία, έχει άγριες ορέξεις: θέλει να διασκεδάσει τη ζωή της στο κολέγιο και θέλει να το κάνει παρέα με τη Σαμ! Οι περιπέτειες της Σαμ γίνονται ακόμα πιο αναπάντεχες, όταν ερωτεύεται παράφορα τον Τζέιμς, τον επιμελητή της φοιτητικής εστίας.

Το κολέγιο φαίνεται πως κρύβει πολλές ακόμα εκπλήξεις για τη Σαμ κι εκείνη είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει πού ανήκει πραγματικά, να βρει τι είναι αυτό που θέλει στη ζωή της και να γνωρίσει καλύτερα τον κόσμο γύρω της και κυρίως, τον εαυτό της...
Twentieth Century Fox Film CorporationRegency EnterprisesNew Regency PicturesDavis EntertainmentOdeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Η Κορη του Προεδρου (2004)

Αισθηματικές ταινίες του 2004 - Οι καλύτερες αισθηματικές ταινίες του 2004 - Οι καλύτερες ταινίες του 2004