Η Γυναικα του Αστροναυτη (1999)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

The Astronaut's Wife

Hταν το τέλειο ζευγάρι.Νέοι, επιτυχημένοι και τρελλά ερωτευμένοι.Ο Σπένσερ Αρμακοστ [Τζονι Ντεπ], διακεκριμένος αστροναύτης της ΝΑSΑ και η Τζίλιαν [Σαρλιζ Θερον] η όμορφη, δασκάλα γυναίκα του.
Μέσα σε δυο λεπτά όμως, όλα άλλαξαν...
Μια φαινομενικά συνηθισμένη διαστημική αποστολή, έχει καταστροφική κατάληξη, όταν για δυο λεπτά, ο θαρραλέος αστροναύτης χάνει κάθε αίσθηση και την επαφή του με τη Γη.
Ο Πρόεδρος, η χώρα ολόκληρη και οι φίλοι του γιορτάζουν την ασφαλή επιστροφή του, η γυναίκα του όμως, αισθάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει... Οταν μάλιστα, μένει έγκυος, πείθεται ότι ο σύζυγος και πατέρας των διδύμων, που περιμένει να γεννήσει, δεν είναι ο αξιολάτρευτος άνδρας που ήξερε και αγαπούσε, αλλά κάποιος «ξένος», που ίσως... απειλεί με εξαφάνιση το ανθρώπινο είδος!
Παρά τον απόλυτο έρωτα και αφοσίωσή της, αρχίζει να αναρωτιέται τι συνέβη στο απέραντο κενό του διαστήματος και άλλαξε ριζικά τον γάμο της!
Ενα συγκλονιστικό, ψυχολογικό θρίλλερ, μια βασανιστική μάχη ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση και δυο μοναδικές ερμηνείες από τους νεαρούς πρωταγωνιστές!
New Line CinemaAudio Visual

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Η Γυναικα του Αστροναυτη (1999)

Δραματικές ταινίες του 1999 - Οι καλύτερες δραματικές ταινίες του 1999 - Οι καλύτερες ταινίες του 1999