Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Shazam! (2019)

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει ...

Ελα Στη Θεση Μου (2005)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

In Her Shoes

Η Μάγκι Φέλερ είναι χαρακτηριστικό δείγμα "party girl". Μόλις και μετά βίας αποφοίτησε από το σχολείο, αλλάζει δουλειές σε χρόνο ρεκόρ και θεωρεί ως το μεγαλύτερο ατού της το πόσο ακαταμάχητη είναι στο αντίθετο φύλο. Η ανεργία που βιώνει σε μεγάλο βαθμό την αναγκάζει να μένει σε σπίτια φίλων και συγγενών. Το μόνο έμφυτο "ταλέντο" που διαθέτει είναι να διαλέγει τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για κάθε περίπτωση. Η Ρόουζ Φέλερ είναι δικηγόρος σε μεγάλο γραφείο της Φιλαδέλφεια. Το όμορφα διακοσμημένο διαμέρισμά της είναι το προσωπικό της καταφύγιο.

Μοχθεί για να χάσει κάποια περιττά κιλά και δεν είναι ποτέ αρκετά ικανοποιημένη με τον εαυτό της. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση που διαθέτει την έχει οδηγήσει στο να μην ασχολείται καθόλου με την προσωπική της ζωή. Μια από τις χαρές της ζωής της είναι τα παπούτσια, αλλά δυστυχώς έχει τόσο λίγες κοινωνικές υποχρεώσεις, ώστε δεν βρίσκει ευκαιρία να τα φορέσει. Ύστερα από μια έντονη φιλονικία, οι δύο αδελφές θα κατορθώσουν τελικά να εκτιμήσουν η μία την άλλη και να έρθουν πιο κοντά. Το γεγονός που θα τις βοηθήσει είναι η ανακάλυψη της γιαγιάς τους την οποία θεωρούσαν νεκρή.
Fox 2000 PicturesOdeon

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Ελα Στη Θεση Μου (2005)

Αισθηματικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες αισθηματικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες του 2005