Παιζονται συντομα στους κινηματογραφους

Ο Κυριος και το Οπλο (2018)

Ένας ηλικιωμένος ληστής τράπεζας που είχε καταφέρει να ξεφύγει από τη φυλακή πάνω από 12 φορές στη ζωή του, προτού «αποσυρθεί» σε έναν οίκο ευγηρίας, φλερτάρει με μια ακόμα ληστεία Η ταινία είναι βασισμένη ...

Danny The Dog (2005)

Έχετε δει αυτή τη ταινία; Γράψτε τη γνώμη σας!

Unleashed

Ο Ντάνι είναι ο «σκύλος» του Μπαρτ, ενός γκάνγκστερ του Λονδίνου. Ο Μπαρτ έχει αναθρέψει τον Ντάνι από μικρό, κυριολεκτικά ως σκύλο. Το αφεντικό του, του φορά κολάρο και όσο το φοράει, ο Ντάνι δεν δείχνει κανένα σημάδι ζωής. Όταν του το βγάζει, μετατρέπεται σε φονική μηχανή. Μέσω αυτού, ο Μπαρτ γίνεται ο φόβος και ο τρόμος του υποκόσμου, ενώ τον χρησιμοποιεί και σε παράνομους αγώνες πάλης «μέχρι θανάτου».
Κάποια στιγμή, τον Ντάνι συναντά ο Σαμ, ένας τυφλός πιανίστας. Ο Ντάνι έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική και ο Σαμ του προσφέρει καταφύγιο και του συμπεριφέρεται ως άνθρωπος. Ο Ντάνι αρχίζει να μεταμορφώνεται, να αλλάζει, να δείχνει σημάδια εγκεφαλικής δραστηριότητας. Μεταξύ αυτού και της Βικτόρια, θετής κόρης του Σαμ, θα αναπτυχθεί ένα ρομάντζο.
Όταν όμως ο Μπαρτ αρχίζει να ψάχνει τον Ντάνι εκ νέου, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, ενώ και ο Ντάνι θα θυμηθεί πράγματα για το παρελθόν του που θα τον εξαγριώσουν.
TF1 Films ProductionEuropa Corp.Prooptiki

Εχετε δει αυτη τη ταινια; Γραψτε τη γνωμη σας!

Αστυνομικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες αστυνομικές ταινίες του 2005 - Οι καλύτερες ταινίες του 2005