Shannon Chan-KentShannon Chan-Kent - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Ο Κόμης (2023)

Μια αηδία για ανώμαλα κι ανήθικα μυαλά,η υπεροχή του τίποτα με τοποθετηση ιστορικων μορφών σε ένα μπαχαλο μπλέντερ ιδεων του ψυχασθενή πληροφοριοδότη της παγκοσμιοποιημένης καθεστηκυίας τάξης των ανόητων εφευρετών της επικείμενης κολάσεως.Δειτε την και θα με θυμηθείτε την στιγμή εκείνη.

Κριτική από Ηρακλής στις 24/01/2024

Τι Συνέβη στη Δευτέρα (2017)

Σε μια δυστοπική μελλοντική εποχή που οι γεννήσεις είναι απαγορευμένες, επτά όμοιες αδερφές προσπαθούν να επιβιώσουν με πρωταγωνιστές τη Νούμι Ραπάς σε πολλαπλούς ρόλους και τον Γουίλεμ Νταφόε. Πρέπει να πω πως το σενάριο εκτός από εξαιρετικά πρωτότυπο είναι και ευφυέστατο. Η πρώτη ώρα προβολής της ταινίας είναι πραγματικά μαγευτική, γεμάτη μυστήριο και αγωνία για την εξέλιξη, με...

Κριτική από Carpe Diem στις 22/03/2020

Η Μικρή Μάγισσα (2018)

Η μικρή μάγισσα του Οτφριντ Προισλερ έγινε ταινία. Απ τις ομορφότερες ιστορίες για παιδιά και όσους είναι ακόμα έγινε μια εκπληκτική ταινία, απολαυστική υπέροχα ατμοσφαιρική και συνεπής στο ύφος του βιβλίου. Ευχαριστούμε για τα μαγικά λεπτά που μας χάρισε βάζοντας μας στον κόσμο της που δεν γινόταν να ήταν καλύτερα φτιαγμένος.

Κριτική από Dora Cont στις 02/09/2022