Κιάνου ΡιβςΚιάνου Ριβς - Ταινίες

Εμφάνιση 1-24 από 53 ταινίες

Κριτική ταινιών

Μετέωρο και Σκιά (1985)

πολύ καλή, ατμοσφαιρική ταινία, ντοκουμενταρισμένο σενάριο, εμπνευσμένη σκηνοθεσία, ατμοσφαιρική φωτογραφία, λιτή αλλά έξοχη απόδοση της εποχής- των δεκαετιών 1909-1944, και έξοχες ερμηνείες. Μια σπάνια εσωτερική ταινία, εσωτερικότατη που δεν ξεπέφτει, δεν θηρεύει σκάνδαλα λόγω θέματος- ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά- αλλά παρουσιάζει έναν αληθινό ποιητή. Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη, στον...

Κριτική από Γ. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στις 16/02/2024

Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000)

Συγκινητικό να βλέπεις παλιούς φίλους σου που δούλευαν οδηγοί στην εταιρεία κάδων ανακύκλωσης "Κ. Κωστούλας ΑΕΒΕ" εκείνη την περίοδο βέβαια ήμουν οδηγός στην εταιρεία "Βιοχαρτική ΑΒΕΕ" που δείχνει στο τέλος το εργοστάσιο αλλά ξυπνά πολλές αναμνήσεις από τις παλιές αγνές εποχές.

Κριτική από Γιάννης Γρύμπηλας στις 07/08/2019

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020