Wojciech PszoniakWojciech Pszoniak - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Η Μικρή Μάγισσα (2018)

Η μικρή μάγισσα του Οτφριντ Προισλερ έγινε ταινία. Απ τις ομορφότερες ιστορίες για παιδιά και όσους είναι ακόμα έγινε μια εκπληκτική ταινία, απολαυστική υπέροχα ατμοσφαιρική και συνεπής στο ύφος του βιβλίου. Ευχαριστούμε για τα μαγικά λεπτά που μας χάρισε βάζοντας μας στον κόσμο της που δεν γινόταν να ήταν καλύτερα φτιαγμένος.

Κριτική από Dora Cont στις 02/09/2022

Ο Έκπτωτος (2018)

Αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη ισπανική ταινία που έχω δει εδώ και χρόνια. Απεικονίζει τη διαφθορά των πολιτικών με εξαιρετικό τρόπο. Για μένα, το σενάριο ήταν πολύ καλό, η σκηνοθεσία ήταν 100% to the point και οι ερμηνείες ήταν καταπληκτικές. Από πρώτο δευτερόλεπτο, σας τυλίγει στην ιστορία του για την πολιτική και τη διαφθορά και δεν θα αφήσετε να πάει χαμένο μέχρι και...

Κριτική από ΑΛΕΞ στις 14/10/2023

Πίσω από τις Θυμωνιές (2022)

Πολύ καλή ταινία.Αξιζει να τη δείτε.Σηκωθειτε από τον καναπέ σας και δείτε τι και γιατί συμβαίνει στα βόρεια σύνορα μας..Φοβερή σκηνοθεσία που παρουσιάζει τους 3 πρωταγωνιστές ξεχωριστά και ταυτόχρονα το έργο τρέχει.Νεες ιδέες από ανθρώπους που προφανώς έχουν σπουδάσει πολύ το αντικείμενο τους.Μπραβο και στους ηθοποιούς που ενσωμάτωσαν τους ρόλους τους.Αναστασια φοβερή.

Κριτική από Δημητρης στις 26/01/2023