Paul BombaPaul Bomba - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Εργοστάσιο (2018)

Η ατμόσφαιρα είναι βαθιά σκοτεινή με μια μεσαιωνική εκμετάλλευση Ρώσων εργατών σε ένα απαρχαιωμένο εργοστάσιο στα προάστια μιας μικρής βιομηχανικής πόλης. Αν δεν έχετε γεννηθεί με ασημένια κουτάλια στο στόμα σας ή δεν πάσχετε από επιδεινωμένο αυτισμό, θα πρέπει να βρεθείτε αμέσως σε ενσυναίσθηση με αυτό το πλήθος εργατών χωρίς ελπίδα, που επαναστατούν κυρίως λόγω έλλειψης επιλογής...

Κριτική από Carpe Diem στις 13/11/2021

Η Μικρή Μάγισσα (2018)

Η μικρή μάγισσα του Οτφριντ Προισλερ έγινε ταινία. Απ τις ομορφότερες ιστορίες για παιδιά και όσους είναι ακόμα έγινε μια εκπληκτική ταινία, απολαυστική υπέροχα ατμοσφαιρική και συνεπής στο ύφος του βιβλίου. Ευχαριστούμε για τα μαγικά λεπτά που μας χάρισε βάζοντας μας στον κόσμο της που δεν γινόταν να ήταν καλύτερα φτιαγμένος.

Κριτική από Dora Cont στις 02/09/2022

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020