Τσαρλς ΝτέρνινγκΤσαρλς Ντέρνινγκ - Ταινίες

Εμφάνιση 1-24 από 25 ταινίες

Κριτική ταινιών

Πως Να Κλέψετε Έναν Ουρανοξύστη (2011)

Με κορυφαίους ηθοποιούς, όπως τον Eddie Murphy, τον Casey Affleck και τον Matthew Broderick, η ταινία αφορά μια τρελή κατάσταση που εξελίσσεται στο κέντρο της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της ετήσιας παρέλασης του Macy's Day. Μια καλή ταινία, αλλά αναρωτιέται κανείς αν είναι απλώς μια άλλη έκδοση του "Ocean's Eleven". Το ίδιο το σενάριο προφανώς δεν μπορεί να γίνει πιστευτό, αλλά...

Κριτική από AcideeC στις 17/08/2020

Ο Κόμης (2023)

Μια αηδία για ανώμαλα κι ανήθικα μυαλά,η υπεροχή του τίποτα με τοποθετηση ιστορικων μορφών σε ένα μπαχαλο μπλέντερ ιδεων του ψυχασθενή πληροφοριοδότη της παγκοσμιοποιημένης καθεστηκυίας τάξης των ανόητων εφευρετών της επικείμενης κολάσεως.Δειτε την και θα με θυμηθείτε την στιγμή εκείνη.

Κριτική από Ηρακλής στις 24/01/2024

Η Γυναίκα Βασιλιάς (2022)

Εργαρα από τις λίγες!!! Είναι μια πραγματικότητα που υπήρχε αλλά η δύναμη της ψυχής και του μυαλού φτάνει σε άλλους ορίζοντες!!! Δύσκολα μονοπάτια ζουν οι γυναίκες αλλά χάρη σ' αυτές έχουμε την ελευθερία μας!!!! Λυπάμαι για όσα πέρασαν και όσα περνούν και στη σημερινή εποχή πολλές γυναίκες.... Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες και στους σεναριογράφους!!

Κριτική από Βίκη στις 27/09/2023