Ian WhyteIan Whyte - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Πίσω από τις Θυμωνιές (2022)

Πολύ καλή ταινία.Αξιζει να τη δείτε.Σηκωθειτε από τον καναπέ σας και δείτε τι και γιατί συμβαίνει στα βόρεια σύνορα μας..Φοβερή σκηνοθεσία που παρουσιάζει τους 3 πρωταγωνιστές ξεχωριστά και ταυτόχρονα το έργο τρέχει.Νεες ιδέες από ανθρώπους που προφανώς έχουν σπουδάσει πολύ το αντικείμενο τους.Μπραβο και στους ηθοποιούς που ενσωμάτωσαν τους ρόλους τους.Αναστασια φοβερή.

Κριτική από Δημητρης στις 26/01/2023

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023

Ο Κανόνας της Σιωπής (2012)

Αν και συνειδητοποίησα ότι η ταινία βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα και είναι εντελώς φανταστική, η πρώτη μου ελπίδα όταν αποφάσισα να τη παρακολουθήσω ήταν ότι θα μπορούσα παρόλα αυτά να μάθω κάτι για το Weather Underground. Είμαι αρκετά εξοικειωμένος με την ιστορία των ΗΠΑ, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι το μόνο που ήξερα για την ομάδα ήταν ότι ήταν μια βίαιη αντι-Βιετνάμ ομάδα, οπότε...

Κριτική από Όμηρος στις 15/01/2021