Anthony FlanaganAnthony Flanagan - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Η Δύναμη της Πίστης (2019)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ. Μακαρι αυτη η ταινια να επιρεασει τους ανθρωπους πραγματικα και να αποδεκτουν τον θεο στην ζωη τους γιατι πραγματικα μπορει να κανει θαυματα οπως σε αυτο το παιδει αρκει να εχουμε επιμονη και πιστη σε αυτον και να ακουμπαμε πανω του οτι προβλημα εχουν. Μπραβο στους δημιουργους της και ευχομαι να αγγιξει καρδιες για πραγματικα αξιζει.

Κριτική από Αναστασια στις 30/03/2020

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020

Εξομολογήσεις Ενός Επικίνδυνου Μυαλού (2002)

Πρόκειται για την πρώτη (και επιτυχημένη) σκηνοθετική απόπειρα του Τζόρτζ Κλούνει, η οποία συνδυάζει κυριολεκτικά τα πάντα. Ο Σαμ Ρόκγουελ στα νιάτα του, πρωταγωνιστεί με επιτυχία στο διπλό ρόλο που του ανατέθηκε, αν και ίσως με περισσότερο χιούμορ απ ότι θα ήταν στη πραγματικότητα. Μαζί με τα άλλα μεγάλα ονόματα (Κλούνει, Ρόμπερτς, Μπάριμορ) που συμμετέχουν, πρόκειται για μια...

Κριτική από ΑΛΕΞ στις 05/07/2018