Bernard Rose - Ταινίες

Κριτική ταινιών

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Aquaman (2018)

Μια σκέτη, παιδιάστικης αντίληψης ανοησία που κατάφερα να παρακολουθήσω μέχρι την 1 ώρα και 15 λεπτά. Και πολύ ξόδεψα από τον χρόνο μου!... Κρίμα για το κάστινγκ και το τρέιλερ το οποίο ενώ σε προϊδέαζε για κάτι καλό ή έστω συμπαθητικό ώστε να ξεχαστείς για μια ώρα και τρία τέταρτα, απεναντίας κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε με τίποτα.

Κριτική από Cinefile στις 06/01/2020

Break Point (2023)

Στο μεγαλύτερο μέρος του, ένιωθα ότι ήταν περισσότερο μια πλατφόρμα Instagram για φίλες τενίστριες παρά για τους ίδιους τους τενίστες. Ελπίζω το επόμενο μέρος να είναι πιο επαγγελματικό, πιο προσανατολισμένο στο τένις. Ωστόσο, μου αρέσει όλη η ψυχολογία του παιχνιδιού, η αντοχή των παικτών και όλες οι ιδέες. Ας ελπίσουμε ότι περισσότερα από αυτά θα δούμε σε επόμενα επεισόδια. Επίσης,...

Κριτική από ΠαΠι στις 02/12/2023