Leonard Nimoy - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος (2020)

Τι να πω δε κατάλαβα τίποτα. Η ταινία φαινόταν λίγο κουλη απ'την αρχή αλλά έλεγα κάπως θα μας βάλει ο σκηνοθέτης στο νόημα. Αλλά οι σκηνές γινόντουσαν όλο και πιο ακαταλαβιστηκες και οι διάλογοι των πρωταγωνιστών: "τι θέλει να μας πει ο ποιητής"; Αν κάποιος έπιασε το μήνυμα της ταινίας ας μου το πει και μένα έτσι για να μου φύγει η απορία.. 2 ολόκληρες ώρες απορίας!..

Κριτική από Κωνσταντινα στις 15/10/2020

Μετέωρο και Σκιά (1985)

πολύ καλή, ατμοσφαιρική ταινία, ντοκουμενταρισμένο σενάριο, εμπνευσμένη σκηνοθεσία, ατμοσφαιρική φωτογραφία, λιτή αλλά έξοχη απόδοση της εποχής- των δεκαετιών 1909-1944, και έξοχες ερμηνείες. Μια σπάνια εσωτερική ταινία, εσωτερικότατη που δεν ξεπέφτει, δεν θηρεύει σκάνδαλα λόγω θέματος- ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά- αλλά παρουσιάζει έναν αληθινό ποιητή. Συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη, στον...

Κριτική από Γ. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ στις 16/02/2024