Vikram K. Kumar - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Θανάσιμος Επισκέπτης (2008)

Ακόμα ένα αστυνομικό θρίλερ πού καταλήγει να είναι ένα μεγάλο μηδενικό. Τα έχουμε ξαναδεί όλα. Στα πρώτα δέκα λεπτά έχεις μαντέψει τι θα γίνει μέχρι το τέλος της ταινίας, αρκεί να έχεις τα δεδομένα της συνηθισμένης συνταγης τα οποία είναι το FBI και ένας κατά συρροή δολοφόνος. Και πραγματικά ποιός θα μπορούσε να φανταστεί οτι το τελευταίο θύμα του θα είναι η πρωταγωνίστρια ή οποία...

Κριτική από Penguin στις 11/02/2022

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Όποιος έχει δει το 1, η ταινία "Βασικό Ένστικτο 2:Εθισμός στον Κίνδυνο" θα του φανεί μέτρια, διότι η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, το 2 είναι στην πραγματικότητα μία καλή που αξίζει κάποιος να δει. Το καλύτερο σημείο της είναι τα τελευταία 20 λεπτά, όπου οι εκπλήξεις-ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Το τέλος της ταινίας διφορούμενο και ευφυές!

Κριτική από Σίκουελ στις 05/08/2018

Η Δύναμη της Πίστης (2019)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ. Μακαρι αυτη η ταινια να επιρεασει τους ανθρωπους πραγματικα και να αποδεκτουν τον θεο στην ζωη τους γιατι πραγματικα μπορει να κανει θαυματα οπως σε αυτο το παιδει αρκει να εχουμε επιμονη και πιστη σε αυτον και να ακουμπαμε πανω του οτι προβλημα εχουν. Μπραβο στους δημιουργους της και ευχομαι να αγγιξει καρδιες για πραγματικα αξιζει.

Κριτική από Αναστασια στις 30/03/2020