Jason CottleJason Cottle - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Πάμπτωχοι Α.Ε. (2000)

Συγκινητικό να βλέπεις παλιούς φίλους σου που δούλευαν οδηγοί στην εταιρεία κάδων ανακύκλωσης "Κ. Κωστούλας ΑΕΒΕ" εκείνη την περίοδο βέβαια ήμουν οδηγός στην εταιρεία "Βιοχαρτική ΑΒΕΕ" που δείχνει στο τέλος το εργοστάσιο αλλά ξυπνά πολλές αναμνήσεις από τις παλιές αγνές εποχές.

Κριτική από Γιάννης Γρύμπηλας στις 07/08/2019

Λεωφορείο 657 (2015)

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ταινία ξεκινά με μια έγκυο γυναίκα να φτάνει στο λεωφορείο με αριθμό 657. Λίγα λεπτά αργότερα, τρεις μασκοφόροι με όπλα καταλαμβάνουν το λεωφορείο. Επιστροφή μια εβδομάδα πριν. Συναντάμε τον Pope (Robert De Niro), τον γκάνγκστερ ιδιοκτήτη ενός καζίνο, την παραμονή της αποχώρησής του. Ο πιστός υπάλληλος του Pope, Vaughn (Jeffrey Dean Morgan),...

Κριτική από Penguin στις 21/08/2019

Βασικό Ένστικτο 2 (2006)

Όποιος έχει δει το 1, η ταινία "Βασικό Ένστικτο 2:Εθισμός στον Κίνδυνο" θα του φανεί μέτρια, διότι η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Ωστόσο, το 2 είναι στην πραγματικότητα μία καλή που αξίζει κάποιος να δει. Το καλύτερο σημείο της είναι τα τελευταία 20 λεπτά, όπου οι εκπλήξεις-ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη. Το τέλος της ταινίας διφορούμενο και ευφυές!

Κριτική από Σίκουελ στις 05/08/2018