Ricardo CortezRicardo Cortez - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς (2018)

Η ταινία είναι μια ιδιοφυϊέστατη αφήγηση 6 ιστοριών στην άγρια Δύση. Άλλες είναι κωμικές και βίαιες και άλλες πλήρως δραματικές. Οι αλλαγή του ύφους μου κρατάει το ενδιαφέρον ενώ κάθε μία από τις έξι ιστορίες έχει ένα βαθύτερο νόημα και μια φρέσκια απεικόνιση της επικίνδυνης άγριας Δύσης.

Κριτική από Nick στις 08/06/2023

Μαρία Κιουρί: Η Γυναίκα που Άλλαξε τον Κόσμο (2019)

Το πιο ακριβές πράγμα που μπορώ να πω για αυτήν την ταινία είναι ότι την παρακολούθησα και... μετά έψαξα για την πραγματική ιστορία και πρέπει να πω οτι η σελίδα της wikipedia για την Μαρί Κιουρί είναι πολύ πιο συναρπαστική! Αυτή η υπερβολική δραματοποίηση της ταινίας είμαι βέβαιος ότι ελάχιστα βοηθάει να παρουσιαστεί η αληθινή ιστορία. Δεν με πείραξε το μπρος-πίσω στον χρόνο με...

Κριτική από Δανάη στις 01/12/2022

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023