Sophie MonkSophie Monk - Ταινίες

Κριτική ταινιών

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Το Τσίρκο Του Μυστηρίου (2003)

Μάλλον η καλύτερη σειρά μυστηρίου όλων των εποχων.Βαρυ ψυχολογικο θρίλερ προσωπική εκτίμηση και σε προσωπικό γούστο, το καλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.Δυστηχως η πανάκριβη αυτή παραγωγή δεν έπιασε τα προσδοκώμενα ταμεία , με αποτέλεσμα να μας αφήσει άφωνους και τρελαμενους χωρίς ποτέ να ολοκληρωθεί παρά τα χιλιάδες αιτήματα στην Hbo για την συνέχεια της σειράς.

Κριτική από ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ στις 16/02/2024

Ιστορίες της Πόλης (2019)

Καταπληκτική σειρά που κάποιος βλέπει απνευστί. Παρότι η σειρα βασικά ευελπιστεί στην παρουσιαση της κοινότητας των κουιρ, παρουσιάζει εντέλει όλο το φάσμα των ανθρώπινων σχέσεων. Καταπληκτικές ερμηνείες και παραμυθένιο πλαίσιο. Η Λόρα Λινευ σκίζει. Το ίδιο και οι συμπρωταγωνιστές της. Σκηνικά, κοστούμια, μουσική σκίζουν, επίσης. Το μειονέκτημα της σειράς είναι• κατά τη...

Κριτική από Μαρία Πασβάντη στις 26/08/2021