Terence LongdonTerence Longdon - Ταινίες

Κριτική ταινιών

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Ο Φαροφύλακας (2018)

Η ταινία Ο Φαροφύλακας είναι εκπληκτικά καλή, λέει μια θλιβερή στριμμένη ιστορία με μεγάλη μαεστρία, η πλοκή είναι απλή, αλλά υλοποιείται με συναρπαστικές ερμηνείες από όλους στην ταινία, έχει αυτό το βαθύ απόκοσμο και σκοτεινό συναίσθημα που προσθέτει αυτόν τον συναρπαστικό παράγοντα καθώς παρακολουθούμε δραματικά γεγονότα να εκτυλίσσονται μπροστά μας. Αν και έχει κάποια δομικά...

Κριτική από Ρουτίνος στις 02/08/2022

Για Πάντα (2020)

Αγαπώ πολύ τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολου και θα ήθελα πολύ να δω αυτήν την ταινία.Βεβαια νομίζω πως απαγορεύεται για τα παιδιά και είμαι μόλις 12 ετών.Θα προσπαθήσω να πείσω τη μαμά μου να πάμε αλλά δεν το βλέπω.Πσντως ότι και να γίνει εγώ θα τους στηρίζω και θα τους αγαπάω ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Κριτική από Αργυρω στις 15/12/2019