Anne Clausen - Ταινίες

Δεν βρέθηκαν ταινίες με αυτά τα κριτήρια

Κριτική ταινιών

Άνθρωπος από Ατσάλι (2013)

Ανεξάντλητο θέμα εδώ και δεκαετίες ο Σούπερμαν. Σε μια καλοφτιαγμένη για το είδος περιπέτεια, ο Χένρι Καβίλ στον ρόλο του γνωστού υπερήρωα, σώζει φυσικά τον κόσμο μας από τον κίνδυνο αφανισμού από εξωγήινες δυνάμεις. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες, καλά θα κάνετε να τη δείτε!

Κριτική από Π.Κ. στις 11/07/2018

Πίσω από τις Θυμωνιές (2022)

Πολύ καλή ταινία.Αξιζει να τη δείτε.Σηκωθειτε από τον καναπέ σας και δείτε τι και γιατί συμβαίνει στα βόρεια σύνορα μας..Φοβερή σκηνοθεσία που παρουσιάζει τους 3 πρωταγωνιστές ξεχωριστά και ταυτόχρονα το έργο τρέχει.Νεες ιδέες από ανθρώπους που προφανώς έχουν σπουδάσει πολύ το αντικείμενο τους.Μπραβο και στους ηθοποιούς που ενσωμάτωσαν τους ρόλους τους.Αναστασια φοβερή.

Κριτική από Δημητρης στις 26/01/2023

Σπάιντερμαν 2 (2004)

Περισσότερο δράμα παρά δράση. Αυτό μπορεί να μην είναι αυτό που θέλουμε, αυτό είναι ωστόσο αυτό που θα βρείτε εδώ. Και παρόλο που το δραματικό μέρος λειτουργεί καλύτερα εδώ, από ό,τι στο τρίτο μέρος του Spider Man, εξακολουθεί να φαίνεται υπερβολικό, ειδικά μετά από επαναλαμβανόμενη προβολή. Οι σκηνές δράσης έχουν γυριστεί αρκετά καλά (τίποτα πρωτότυπο εδώ), τα σκηνικά είναι του...

Κριτική από Μαριος Σ στις 23/01/2022