Σόνα ΜακντόναλντΣόνα Μακντόναλντ - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Παιχνίδι Του Δολοφόνου (2017)

Ο φτωχός παλιός καλός Al Pacino έχει περάσει την εποχή που μεσουρανούσε και ο Karl Urban δεν πάει παρακάτω. Η υποκριτική ήταν οριακά αποδεκτή, η ιστορία ήταν πεζή, χωρίς αγωνία και όχι πολύ έξυπνη αν και προσπάθησε τόσο σκληρά να είναι ... ω, και το τέλος - εδώ τι να πούμε - αλλά ο σκηνοθέτης έχει προφανώς αυταπάτες μεγαλοπρέπειας αν νομίζει ότι θα υπάρξει ένα Το Παιχνίδι του Δολοφόνου...

Κριτική από Ρούμπιν στις 18/02/2021

Άνθρωπος από Ατσάλι (2013)

Ανεξάντλητο θέμα εδώ και δεκαετίες ο Σούπερμαν. Σε μια καλοφτιαγμένη για το είδος περιπέτεια, ο Χένρι Καβίλ στον ρόλο του γνωστού υπερήρωα, σώζει φυσικά τον κόσμο μας από τον κίνδυνο αφανισμού από εξωγήινες δυνάμεις. Αν σας αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες, καλά θα κάνετε να τη δείτε!

Κριτική από Π.Κ. στις 11/07/2018

Το Φάντασμα της Όπερας (2004)

Καταπληκτική !!! Η μουσική του δημιουργού Andrew Loyd Weber η σκηνοθεσία και οι φωνές των ηθοποιών σε ταξιδεύουν σε ένα κόσμο μαγικό. Όσοι αγαπούν τα μιούζικαλ αυτήν την ταινία θα την λατρέψουν !!! Η μεγάλη έκπληξη ο Τζεραρτν Μπάτλερ τόσο υποκριτικά όσο και φωνητικά !!! Το ενδιαφέρον στην πλοκή παραμένει αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο.

Κριτική από Δημοσθένης στις 28/12/2023