Έμμα ΓουάτσονΈμμα Γουάτσον - Ταινίες

Εμφάνιση 1-18 από 18 ταινίες

Κριτική ταινιών

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023

Μα Φυσικά και Νοιάζομαι (2020)

Απο τις πολύ μέτριες ταινίες που έχω δει τελευταία.Το σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά,η σκηνοθεσία για κλάματα,οι ηθοποιοί κάναν ότι μπορούσαν για να περάσει το δίωρο. Ούτε κωμωδία ούτε θρίλερ.Απο την αρχη σχεδόν δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες.Με εκνεύρισε και έχασα 2 ώρες τζάμπα.Δεν τη συστήνω σε κανέναν.

Κριτική από Ρίτα Καψιώτη στις 27/02/2021

Ημέρες Εκδίκησης (2016)

Υπέροχη ταινία δράσης...Σε κρατά σε εγρήγορση από την αρχή μέχρι το τέλος...Αγαπώ να βλέπω τον Τζον Τραβόλτα σε ταινίες δράσης, με άφθονο πιστολίδι και πολύ ξύλο...Υπέροχος κι ο Κρίστοφερ Μελόνι, άξιος συμπρωταγωνιστής του Τραβόλτα...και ναι στο τέλος νικάει πάντα το καλό ύστερα από κάθε αδικία...τουλάχιστον ας νιώθουμε τη δικαίωση μέσα από τις ταινίες αφού στην πραγματική ζωή κατά...

Κριτική από Alexandra A. στις 23/05/2022