Φράνσις ντε λα ΤουρΦράνσις ντε λα Τουρ - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Το Δείπνο του Βοσκού (2020)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΡΓΟΥ.ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ .ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ...ΚΑΝΑΜΕ ΤΑΙΝΙΑ. ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ !!!

Κριτική από ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ στις 01/01/2022

Μάρλεϊ. Ένας Μεγάλος Μπελάς (2008)

Όταν πρόκειται να δω τους Ουίλσον και Άνιστον στην ίδια ταινία, έχω υψηλές προσδοκίες. Αλλά αυτή η ταινία είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η ταινία μας δείχνει έναν άθλιο σκύλο που συμπεριφέρεται άσχημα για 1½ ώρες σε συνδυασμό με κακή ερμηνεία από τους - κατά τα άλλα ταλαντούχους - ηθοποιούς και μια ιστορία, τόσο βαρετή που δεν θα το πιστεύετε. Όταν...

Κριτική από Jon07 στις 19/09/2020

Μία Υπόσχεση (2013)

Υπόσχεται πάθος αλλά αποτραβιέται σαν συνεσταλμενη κοπελίτσα. Υπόσχεται μυστήριο και μετά ξεδιπλώνεται με χασμουρητό. Η φαση της παρατημένης φτωχουλας ...υποτονική και αβέβαιη και η ίδια αν τον ήθελε πραγματικά. Γενικά οι ηθοποιοί θυμιζουν δημοσίους υπαλλήλους που κάνουν το ωράριο τους. Δε μού άρεσε.

Κριτική από Βούλα Μιχαλέα στις 24/08/2020