Paul Roebling - Ταινίες

Δεν βρέθηκαν ταινίες με αυτά τα κριτήρια

Κριτική ταινιών

Η Πλατφόρμα (2019)

Θελει γερό στομάχι. Πολυ ιδιαίτερη ταινία που όντως περνάει κάποια μηνύματα κ μας δείχνει πώς είναι δομημένη η κοινωνία μας.Τα άγρια ένστικτα του ανθρώπου ειδικα οταν είναι για την επιβίωση του.Αλλα μόνο για την επιβίωση του;;; Κάποιοι λίγοι παλεύουν για την αλλαγη της κοινωνίας κ πολλοί σκεφτόνται μόνο το Εγώ!

Κριτική από Anna στις 19/09/2022

Drone (2017)

Εκπληκτική ταινία! Μια ταινία που σε κάνει να νιώσεις πραγματικά ότι στη ζωή καμία πράξη μας δεν είναι χωρίς συνέπειες. Η ταινία προβάλλει, επιπλέον, την αξία της οικογένειας και διδάσκει ότι μέσα σε αυτήν πρέπει να κυριαρχεί η αγάπη και η ειλικρίνεια. Και πάνω από όλα μας δείχνει με τρόπο συγκλονιστικό και όχι ηθικοπλαστικό την αξία του να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Κριτική από Ιωάννης Γεωργιτζίκης στις 02/05/2023

Τσέρνομπιλ (2019)

Θυμάμαι καλά τη δεκαετία του 1980 και μπορώ να πω ότι οι συγγραφείς αυτής της ταινίας έκαναν μια τεράστια δουλειά για να δείξουν κάθε λεπτομέρεια του στο πως έμοιαζε ο κόσμος στην εποχή της Σοβιετικής ένωσης. Τα τηλέφωνα, τα ρούχα, τα μαλλιά, το ραγισμένο χρώμα στα περβάζια των παραθύρων, ακόμη και το τζάμι της πόρτας είναι παρόμοιο με αυτό που θυμάμαι. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα...

Κριτική από Jon07 στις 30/04/2021