DJ PoohDJ Pooh - Ταινίες

Κριτική ταινιών

Η Μπαλάντα του Μπάστερ Σκραγκς (2018)

Η ταινία είναι μια ιδιοφυϊέστατη αφήγηση 6 ιστοριών στην άγρια Δύση. Άλλες είναι κωμικές και βίαιες και άλλες πλήρως δραματικές. Οι αλλαγή του ύφους μου κρατάει το ενδιαφέρον ενώ κάθε μία από τις έξι ιστορίες έχει ένα βαθύτερο νόημα και μια φρέσκια απεικόνιση της επικίνδυνης άγριας Δύσης.

Κριτική από Nick στις 08/06/2023

10η Μέρα (2012)

Συγκλονιστική ταινία που στοιχειώνεται από την αλήθεια ενός πραγματικού ντοκιμαντέρ αλλά χρησιμοποιώντας κανονικούς, αν και ερασιτέχνες, ηθοποιούς στους ρόλους των μεταναστών. Που για να σωθούν αποφασίζουν να μπουν στο μαρτύριο ενός εξαιρετικά επικίνδυνου ταξιδιού. Ταξιδιού που τους οδηγεί αντί για την σωτηρία, σε μια απείρως χειρότερη μοίρα.

Κριτική από cinemad στις 29/12/2022

Το Τέλος του Κόσμου (2013)

Το "Τέλος του Κόσμου" είναι μια ευχάριστη κωμωδία με ένα ενδιαφέρον προσανατολισμό προς την επιστημονική φαντασία. Η σκηνοθεσία του Edgar Wright είναι καταπληκτική και οι ερμηνείες του καστ είναι εξαιρετικές, ενώ ο σεναριακός συνδυασμός του Wright και του Simon Pegg δίνει χαρακτήρα και βάθος στους χαρακτήρες και στην ιστορία. Η ταινία παίζει με τα κλισέ των ταινιών επιστημονικ...

Κριτική από Ρουτίνος στις 19/02/2023