Αλ ΠατσίνοΑλ Πατσίνο - Ταινίες - Σελίδα 3

Εμφάνιση 49-41 από 41 ταινίες

Κριτική ταινιών

Για Πάντα (2020)

Η ταινια ειναι μια πληρης αντιγραφη του τουρκικού Issiz Adam το οποιο και παλι δεν κατάφερε να φτασει. Πολλες διαφημισεις, πολυ μετριοι οι πρωταγωνιστες. Ας δοθουν ευκαιριες σε πιο ικανους ανθρωπους με ταλεντο και ιδεες να κανουν ταινιες. Αδικειται ο ελληνικος κινηματογράφος με αυτα. Ο Τσιμιτσελης και η Γερονικολου ας μεινουν στο instagram.

Κριτική από Κωνσταντίνα στις 12/01/2020

Ο Εξορκισμός Της Έμιλυ Ρόουζ (2005)

Φοβερή !!!!! Πολύ τέλεια σκηνική παρουσία με αληθινά εφέ και πολύ διαπεραστικά!!! Αληθινή ιστορία!!!! Οι ηθοποιοί το συναίσθημα που δημιουργείτε διαπερνά την ψυχή σου… και έχεις φόβο και λύπη για την ταλαιπωρία αυτής της κοπέλας που πέρασε τόσο άσχημα…….!!! Στον κάθε έναν μπορεί να συμβει και να περάσει αυτό το μαρτύριο…. αλλά η δύναμη της πίστης στον Θεό όλα τα νικά !!!!

Κριτική από Γιώργος στις 18/02/2024

Νώε (2014)

Αν περιμένετε να δείτε την κλασική ιστορία του Νώε με τη Κιβωτό έτσι όπως τη γνωρίζουμε όλοι, θα απογοητευθείτε. Τα μόνα που τη θυμίζουν είναι τα ονόματα και η κιβωτός. Όλα τα υπόλοιπα είναι ευφάνταστες αλλά όχι πετυχημένες προσθήκες που μάλλον αποπροσανατολίζουν παρά κρατάνε το ενδιαφέρον του θεατή. Τέρατα, προσωπικές ίντριγκες και φανταστικές μάχες επιστρατεύτηκαν για να γεμίσουν...

Κριτική από fLiEd στις 15/04/2020